Zašto baš NS Web Dizajn
Ako želite da iskoristite mogućnosti interneta za vaše poslovanje NS Web Dizajn je tu da vam u tome pomogne.

Pri svakom projektu, izradi web sajta pristupam sa posebnom pažnjom, kako bi ispunio sva vaša očekivanja ali u isto vreme i očekivanja vaših klijenata. Bez obzira na to da li se radi o velikoj kompaniji ili malom preduzeću ili ličnoj prezentaciji, uvek ću Vam pružiti potrebnu pažnju prema vašim željama i potrebama.

Moj pristup i usluga se sastoje od sledećeg :

Izrada web sajta

Web sajt mora biti oličenje Vašeg posla. On treba da bude atraktivnog dizajna, da bude funkcionalan i da sadrži kvalitetne informacije o vašim uslugama i delatnosti.

Takodje vaš sajt mora da ima jednostavnu i funkcionalnu navigaciju. Što znači da navigacija kroz Vaš veb sajt mora biti što jednostavnija za korisnika koji za kratko vreme i na što lakši način dolazi do željene informacije, uspostavlja kontakt sa vama i postaje Vaš klijent.

Optimizacija web stranica za različite web čitače

Potrebno je učiniti web stranicu kompatibilnom sa svim web čitačima. To znači da će se na isti način prikazivati tj. da će jednako izgledati bez obzira koji web čitač posetilac koristi ( IE6,IE7,IE8 Firefox, Opera, Netscape).

Registraciju domena (.com,.net,.org,.info,.co.sr, itd.)

Registracija domena tj. internet adrese Vašeg veb sajta koja će biti u skladu sa nazivom vaše firme i vašeg poslovanja i koja će biti lako prepoznatljiva.

Objavljivanje web stranica na internetu (web hosting)

Potrebno je pronaći web hosting provajdera koji je pouzdan i koji će omogućiti da Vaš web sajt bude postavljen na stabilnom serveru i na taj način omogućiti njegovu dostupnost svim korisnicima.

Promocija Vašeg web sajta kao i njegovo prijavljivanje na sve važnije mrežne pretraživace kao i web direktorijume sajtova.

Web sajt bez kvalitetnog marketinga nema dejstvo. Uloga web sajta nije da jednostavno egzistira na Internetu, već da bude posećen. Od ukupnog broja posetioca web sajta zavisi broj potencijalnih interesenata. Prema istraživanjima preko 85% posetilaca na neku web adresu dolazi preko pretraživača i Internet direktorijuma. Upravo iz tog razloga izvršićemo prijavljivanje vašeg domena tj. internet adrese na sve najpoznatije svetske i domaće pretraživače ( Google,Yahoo,MSN live, Altavista, Pogodak, Krstarica ...) kao i na internet direktorijume ( Yu Portal, Aladin...).

Održavanje, izmene i dopune sadržaja vašeg web sajta

Ukoliko budete tražili, vršim redovno održavanje vašeg web sajta kako bi bila obezbedjena njegova stabilnost i dostupnost svim korisnicima. Isto tako ukoliko priroda vašeg poslovanja zahteva vršiću redovno ažuriranje sadržaja Vašeg sajta i na taj način obezbediti da on prati tokove vašeg poslovanja kao i pravovremeno informisanje svih posetilaca sajta.