236

IZRADA WEB SAJTA


  • Ako je Vaš cilj da što više potencijalnih klijenata sazna za vas, izrada web sajta će vam u tome pomoći.
  • Web sajt predstavlja sredstvo informisanja, oglašavanja i promocije.
  • Web sajt predstavlja standard koji treba ispoštovati da bi se lakše opstalo i ostalo u modernom načinu poslovanja.
  • Internet ne poznaje fizičke i političke granice i izrada web sajta treba da vam omogući da se predstavite na Internetu kao globalnoj mreži i tržištu.
  • Izrada web sajta treba da Vam unapredi poslovanje i treba da Vam poveća profit i popularnost.
  • Web sajt umanjuje troškove potrebne za marketing i nastup na tržištu i ne sumnjivo poboljšava vašu poziciju na tržištu.
  • Poboljšajte svoje poslovne rezultate, izrada web sajta vam u tome može pomoći.
  • Želite da unapredite svoje poslovanje i povećate profit - Izrada web sajta je odgovor !

ZAŠTO BAŠ NS WEB DIZAJN?


Ako želite da iskoristite mogućnosti interneta za vaše poslovanje izrada web sajta i NS Web Dizajn su tu da vam u tome pomognu. NS Web Dizajn je nastao kao freelance projekat sa ciljem razvoja poslovanja na internetu. Osnovna delatnost je izrada web sajta i internet programiranje. U tom pogledu pružam celokupnu uslugu od idejnog rešenja do realizacije i marketinga web sajta, izradjujem rešenja sa kojima ćete privući pažnju budućih klijenata i razlikovati se od konkurencije. Pri izradi web sajta rukovodim se vašim željama i očekivanjima, ali i očekivanjima vaših klijenata. Takodje pružam kompletnu podršku za održavanje web sajta.

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA


Za uspeh vašeg posla nije dovoljno da samo posedujete web sajt već su vam potrebne i posete potencijalnih klijenata! To su takozvane ciljane tj. kvalitetne posete koje prave ljudi koji traže vašu uslugu ili proizvod, potencijalni kupci.
Oni traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite, ali da li će vas pronaći?
Ako se Vaš sajt ne pojavljuje u pretraživačima kada se u njih ukucaju ključne reči vezane za tematiku Vašeg sajta, potencijalne kupce prepuštate konkurenciji i gubite novac.
Da bi sajt bio posećeniji potrebno je da se nađe na prvoj strani Googla odnosno potrebna mu je optimizacija za pretraživače. To znači da optimizacija sajta ima za cilj da na vaš sajt dovede što više kvalitetnih posetilaca tj. onih posetilaca kojima je Vaš sajt i namenjen.