Cene i paketi izrade web sajta

Cena izrade web sajta je fleksibilna kategorija i nije ista za sve projekte,jer ni svi web sajtovi nisu isti. Mnogo toga zavisi od potreba i zahteva klijenata, tehnologije za izradu, pripreme i obrade podataka i drugog, ali ipak postoje odredjeni okviri kretanja zahteva, stoga možemo da iznesemo ponudu u vidu sledećih paketa.
Takodje ukoliko vas interesuje cena izrade sajta popunite formular za besplatnu procenu sajta, i dobićete odgovor čim obradim vaš zahtev.

 

1. Templejt paket cena izrade web sajta
Templejt paket zadovoljava sve potrebe osnovnog prezentovanja na internetu. NS Web Dizajn Templejt sajtovi namenjeni su organizacijama i pojedincima koji žele da se predstave na internetu na brz, a istovremeno na ozbiljan i dopadljiv način, po veoma povoljnoj ceni. Rok pravljenja i postavljanja NS Web Dizajn Templejta na internet je veoma kratak, od 3 do 5 dana. Birate gotov dizajn od ponudjenih varijatni.

Pogledajte detaljnije...

 

 

2. Start paket cena izrade web sajta

Start paket  je namenjen onima kojima je potrebno osnovno prezentovanje na internetu a da pritom dizajn, preglednost i funkcionalnost budu kvalitetni i u skladu sa korporativnim identitetom. Korisnici treba da steknu pozitivne utiske, da se informišu sa proizvodima i uslugama koje se promovišu i da budu u mogućnosti da odmah ostvare kontakt preko sajta.

Pogledajte detaljnije...

 

 

3. Napredni paket cena izrade web sajta

Internet prezentacija za korisnike kojima je potrebno prezentovanje sadržaja većeg obima. Prezentacija se odlikuje visokim kvalitetom dizajna, funkcionalnosti i preglednosti. Posebno se vodi računa o uklapanju veće količine sadržaja da bi posetioci tj. korisnici sto jednostavnije pronalazili informacije, odnosno da bi stekli pozitivne utiske i ostvarili kontakt preko sajta.

Pogledajte detaljnije...